Damp och skratt

Idag va de första skoldagen efter lovet sjukttråkigt hade datakunskap o svenska... på Dk gjorde jag lite på en broshyr o svenskan så fick jag i uppdrag att hitta en bok tills nästa vecka.... de va ju spännande.

Men men efter det så hade Ellen lite damp pågrund av våran lärare så hon slog sönder sin lilla påse hahah hon såg helt mongolid ut när hon gick på stan helt sur och hade en trasig påse i handen!

Damp utbrott i action!

Påsens öde..

Inte nog med detta, efter det träffade vi MK (matilda kardell!) vi umgicks lite på stan sen drog vi hem till mig o skrattade åt ett underbart litet klipp på en liten flicka i filmen Dumma mej hahah så underbar "It's so fluffy i'm gonna die!!!"

sådant gulligt flickebarn så jag avlider! En sådan ska jag minnsans skaffa mig när jag blir stor! :)

Efter detta dansade jag och ja nu e jag här... ;)


Slänger in klipp så ni kan leva i magin! Bästa är precis o början o sista typ 5 sekunderna!! <3



Här är allt de bästa!


sytt all day!

eller aa inte hela dagen varvat syandet med datorn hahah! Men nu har jag kommit en bra bit på min onepiece :D bilder kommer inom en snar framtid hur snar den är vet jag inte än hahah :)



Lägger ut denna bild för att visa hur flitig jag och mina kamreter vart idag! Och för att fortsätta lite på disney idag de är ju så mysigt och man kan nästan kopplat allt till disney...


trötter

ursh är så grymt trött hahaha vaknade för en timme sen.. lovar att jag kommer somna sent ikväll o komma försent imorrn.. men men nu ska jag fortsätta och slappa hemma eftersom jag inte hann klart igår! :)


D&G winter collection

Här är D&G vinterkollektion och den är asgrym älskar klänningarna på slutet! <3
Deras inspiration är från 80-talet med alla galna färger och sneakers med högklackat likaså alla knäppa bokstäver som är tryckta på kläderna. Men som ni ser så har de överdrivigt något men ändå gjort de grymt :)


Onepiece

Sitter just nu o klipper ut alla mina bitar på min onepiece!!!! snart så kommer ja va cooolaste killen i stan :D

Men är fett inaktiv här hahah mobbadkille.. men ni like it ja vet :)

kväll

Bussen går om 30 min, ikväll ska jag ha kul.


Btw

Btw hatar kalas jävla garderob... de kosta 20 spänn o hänga in jacka o 30 kr för väskan alltså 50 spänn för båda.. så de va bara knöla in jackan i väskan... och som tur va hade jag en 100 lapp löst så de löste sig med pengar men inte nog med det... jag ger henne men 100 och är fett frusen o vill bara in och istället för att jag tänker "jag står här o väntar på min växel" så är det mer bara när kommer hon med min plastlapp... När hon kommer med den o ger den till mig säger hon ha det så kul så jag vänder o går in...

5 min senare kommer jag skrikandes på "JAG FICK INGEN VÄXEL TILLBAKA!" jag och Ellen går tillbaka dit och får till svar "Tyvärr kan vi inte göra något om man har gått ifrån sin växel"

Lite surt sådär eftersom jag förösker spara pengar men vissa verkar inte förstå det :( Så akta er för den där partaj garderoben!

vaken

har vart vaken sen 11 och sen dess inte gjort ett piss bara slöat vi datorn.. så kulså :)
igår va jag på kalas o röjde grymt kul men vart grymt trött men hittade 13 kronor ;) fast fick typ damp på att man va tvungen att betala 5 spänn för vatten så jag och Ellen va lite smarta! Först hittade vi ett glas med Cola som va halvfullt som någon dumpa så vi gick till baren o fråga om vi fick byta de mot vatten så vips gratis vatten! :D Sen senare tog vi en annans mugg o gick o tog vatten från toan hahaha men men vi är snåla <3

Myskväll 22/2

Japp var ju hemma hos amanda i tisdags och hade de grymt najs så nu kommer bilderna! :D Ikväll blir de mysweetsixteen med Ellen vi ska röjja med alla fjortisar som vanligt hahahah <3 Pöss hej!






























Ha en go kväll!

Galen kväll!

Så här såg disken ut dagen efter en riktigt galen kväll! Som spenderades med Amanda, Olivia och Ellen..

Bilder kommer snart! :) Bye bye <3


Mer!



Jag köpte denna mer idag tänkte ähh jag prövar något nytt! Så smakar på den och ja den va fan asgod! :D


Jonas: Här Ellen smaka den är fett god!
Ellen tar en klunk*
Ellen: Omg fett god ju! Det är passionsfrukt va? (säger de fett säkert)
Jag kollar på flaskan*
Jonas: Ehm nej de är äpple och päron med smak av fläder....


Fränig!

Nu ska jag hoppa i badet o snart kommer Ellen! sååå blir mysipysi vet inte va vi ska göra men lutar på att vi drar en tripp till Södra gottsunda men man vet aldrig :)!


Så här frän e man just nu!

Ny dag!

JAG ÄR FRISK! ååhhhhh så sköönt! :D mitt lov är inte förstört <3

Jag vaknade runt halv 1 drog mig till 1 sen dess har jag suttit vid datorn och kollat på Qx Gay gala hahah så jävla bäst ju :) Nu ligger jag o lyssnar på musik o¨ch för ovanlighetens skulle kollar jag på kläder...



Linnen

Har hittat två Linnen som jag vill ha typ ehm nu ja!


Weekday!


Carlings!



Hahah en ganska rolig grej är att när jag var liten så hatade jag linnen! inte linnen i sig utan att ha på mig dom kände mig obekväm.. Eller liten o liten va så fram tills i somras! Jag kände mig typ naken o ful när jag hade på mig linne... men sen så för två sommarar köpte jag ett linne för att ha under en skjorta! :D Sen en sommardag förra året höll jag på att dö av värme och tänkte bara ähh vafan nu kör jag på linne o jeansshorts... kände mig fett obekväm men minns att jag skulle träffa min kompis Ronja och de första hon sa guh va snygg du va i det där linnet! Så sen dess :) haha nu typ älskar jag linnen hahah så tack Ronja :) Fast min plånbok klagar...

Sjukdagen

Min dag har spenderas konstigt nog i sängen...  har bara legat/suttit i sängen o kollat simpsons och suttit vid datorn :)



Hahaha såhär ser sängen ut just nu.. som ett bombnedslag men nog är de allt skönt! Halstabletterna nära till hands likaså datorn o mobilen :) Sen kanske man måste bädda lite innan man ska sova men de är ju inget måste vetja...

Grattis!

Idag den 20/2 Fyller ingen mindre än Rihanna är grattis på dig bruttan vi ses snart! närmare bestämt i oktober... då jävlar blir de S&M o Rude boy o allt möjligt!! kan även berätta ditt namn om du inte fått höra de än!


Big Brother



Hahaha herregud kollade nyss på första avsnittet av Big Brother va ska man säga...

Alltså tycker att deltagarna fan är lite för gammla xD Visserligen är inte 30 gammalt men jag tycker att den "åldersgruppen" inte passar in hahah :)
Men ska ändå bli fett kul att följa hahah har saknat big brother lite sen de sände repriserna i sommras! :)

Min favorit!

Min favorit är deffenitivt Jessica fett skön stil och älska när hon beskrev sig själv hahah <3 så henne ska jag hejja på :D


Nollorna som kommer åka direkt!


Säger bara att Annie och Rodney är väldigt speciella tror dom åker ganska fort.. eller jag hoppas på de iallafall haha!

Sen måste jag ju säga att den 39åriga morsan ändå är fett skön och att när dom presenterade den hemliga gästen vanessa och man fick se henne förstod jag att hon va transa hahah! Inte på utseendet utan mest för att dom sa att hon va en hemlig gäst va typ de :)

Men men vi får se hur detta slutar ;)

L'Officiel

Beyoncé är på framsidan på den franska tidningen L'Officiel!



Sen är de massa snygging bilder med i tidningen på hennes också! Så dukitg o snygg så :D

Fuck Aruba!

Säger bara fuck aruba jag behöver inte ha värme och blått vatten! För vet ni vad! Som sagt är jag sjuk så är typ 30 grader här! Sen så tvättade jag mitt tyg som jag ska sy min onepiece av och då fick jag massa blått vatten så jag har allt jag behöver ha! :D Så fuck Aruba jag klarar mig!



DETTA BEHÖVS ICKE!



Jag har eget blått vatten! Likaså en flytande madrass <3

Danstävling 19/2 sundsvall

Som sagt var ju på danstävling igår :) Jag tävlade för första gången i hela mitt liv hahah scary!
Jag dansade par med Josefine och de gick ju kanon typ! :D Vi hade kul och de va huvudsaken sen att vi inte gick till final va ju en sak men vi kom ju 9:a :D hahahah ;)

Tog inte så många bilder eftersom jag va upptagen med att vara nervös och att äta godis... och tydligen dra på mig halsont och nästäppa men lite bilder vart de så aa :)

Men va en grymt kul dag och de är de viktigaste ! :D





















Grattis alla duktiga dansare på edge som vann priser! :D Så duktiga sååååå :D!!!!

sjuk

ligger hemma nu och kollar på simpsons! ÄR fett sjuk också... så jag orkar inte blogga just nu haha :) kanske senare ikväll!

hemma

Kom hem runt 11 har sprungit runt som en galning för att packa .. nu ska jag sova och kommer nog kanske fats bara kanske blogga imorrn annars blir de på söndag så ha tålamod puss på er! <3

Och håll tummarna för mig i min första danstävling hahaha är redan inställd på att åka ut direkt men vi kör så får vi se vart vi hamnar :)

Staden!

Ska nu åka ner på stan och träffa Ellen! Vi hörs ikväll :) Om jag fortfarande är vaken ;)


Okej, jag ljög lite om min outfit jag erkänner...


Dagens Outfitttttt!

Tänkte att ni kanske ville se va jag satte på mig idag :) så dagens outfit


Lov <3

Japp jag har lov nu! Har ju ingen praktik idag så man kan säg att mitt lov började igår :D
Idag ska jag packa tills imorrn, kanske vara med Ellen på stan sen får jag se vad som händer... vet att jag ska sova tidigt iallfall hahaha :D Men jag vaknade halv 10 idag så de ser ljust ut :D

Sen bestämde jag mig för att visa er en liten sak!


Så här ser mitt hår i stortsätt ut varje kväll, nyduschat, fluffigt och typ bara perfect så som man vill ha de  :)


Såhär ser mitt hår ut varje morgon jag vaknar.. någon som ser skillnad? Fatta att de inte är lätt att ha en bra hårdag...

Slutet

Som jag skrev så såg jag de två sista avsnitten igår av vänner... sörjer fortfarande... <3
Men men får inte hänga läpp för det! För nu är det så att min kära vän Ellen har tvingat mig att börja kolla på Gossip girl... Men jag vet inte om de verkar så kul... om jag ska vara ärlig har jag aldrig i hela mitt liv sett ett Gossip girl avsnitt så vi får se va som händer :)

              
                 

                         

     
                                Farväl, det va kul den tiden vi hade tillsammans <3

Vänner

Nu ska jag kolla på dom 2 sista avsnitten utav vänner....
Kan inte förstå att denna serie som typ är oändlig snart är slut... de är så knäppt.


I will miss u guys! <3

Dagen va speciell

Hahaha ja som sagt dagen va speciell...
Åkte in till praktiken bussen va fett sen och kom in till stan runt 2 minuter innan jag skulle börja. Rusar genom halva stan som är ashalkig! Sen står de en fin liten lapp på dörren att det är semster stängt torsdag och fredag....
Så jag fick gå runt på stan och vänta på att Ellen skulle sluta så att vi senare kunde gå på dansen :)
Dansen gick lovande fick bara positivt kritik av Åsa (dansläraren) så på lördag då jävlar ska vi tävla sönder sundsvall typ... HAHAH :D


Så taggad är jag just nu!

väntan..

Hahahaha älskar rubriken <3 Nej men jag sitter här hemma och bara väntar.. Min praktik börjar ju inte först 4 idag!!!! Sen slutar jag 6 så hahah jadu... bara ovänta :) Hoppas alla har de gött!

usch!

Jag känner att mitt liv är så tråkigt just nu och då blir de ju inget roligt bloggande hahah!!
Känns som de jag skriver är så meningslöst så för att lätta upp stämningen slänger vi in lite kläder! :)

Jason wu!


Nuså!

Idag så var jag på praktiken lika trevligt som vanligt! :)

Sen idag så handlade jag även det mesta man behöver ha till Onepiecen så nu kör vi!! :D guh så grymt taggad på den!


Detta köpte jag, tyg, tråd, säkerhetsnålar haha, sen mockalappar som jag ska sätta på på en jeansskjorta! :)

Zooom för alla med dålig syn!


Sen fick jag en snilleblixt! Jag har ju inget bra mönster till Onepiecen eftersom ja de typ inte finns nått.. elelr aa hittade ett men nej hahah de va inte rätt liksom :)
Så nu har jag klurat o klurat och nu vet jag hur jag gör! Jag köper ett tröjhood mönster ett par vanliga mjukisbyx mönster sen slår jag ihop dom och förlänger lite eftersom de ska vara lite häng och så så kommer de nog bli perfect!!! :D Wish me luck! :)

Onepiece

Jag har kommit på bästa idén idag när jag var på praktiken och sprang runt bland alla tyger!

Jag ska ta och sy mig en onepiece!!! :D Jag får se ifall min lilla idé blir verklighet eller inte... är inte jättesugen på att slösa över 1000 spänn på en liten dräckt.. eller?



En sån fast blå är vad jag vill ha :D

Sorry!

Hela dagen igår va helt kaos. Först så åkte jag till praktiken och jobbade lite över närmare bestämt till tjugo i sex hahah! Så ja vart lite panik eftersom jag skulle hem och hämta mina danskläder innan jag skulle ut o käka men så vart de icke!
Så gick och käkade sen kom min snälla mamma förbi med kläderna och sen dansade jag. Kom hem runt halv 11 och duschade sen satte jag mig med uppsatsen som skulle vara inne idag...
Men klar vart den men inte vart de något blogginlägg för de.....

Men ja och idag så har jag bara vart på praktiken och inte gjort ett piss.. däremot riktigt stolt över en tygrulle jag rullade idag som vart spikrak får se om jag kanske tar bild på den imorrn haha :)

Nu ska jag lyssna på Gagas nya låt och snart käka pöss hej! :)

Jag med mitt mumsiga hår...


Gissa

hahaha gissa vad jag ska göra nu...

Japp ni hade rätt! Glass o Vänner är va de blir! Puss hej hörs imorrn <3

Gårdagen

Igår så gick jag hem till Moa och kollade på Melodifestivalen med henne och Hedvig! De va myspys på hög nivå! :)
Sen efter Melodifestivalen där den bästa låten enligt oss åkte ur haha, så begav vi oss ut på gatorna och frös... Kul lördagkväll som slutade med att vi typ däackade vid 12 av trötthet hahah!


Moa min pudding o Hedvig fotografen!

När kylan biter i!

Bra fotograf right..?

YUMMIE!

Färgning på G!

Sitter just nu med lite färg i håret! Men vet ni vad nu är min uppsats klar :) Eller aa inte helt klar man ska göra framsida och sånt men all text e finito! :) Sen har jag även vart o dansat idag o de börjar gå bra för mig o Josefine nu i tävlingsdansen så nästa lördag ska vi äga dansgolvet! typ... ;)

 


En liten godis har jag pulat in! Typ en så kallad färgningsgodis! :) så man har nått o göra...

Morgon!

Nu har jag precis käkat frullebulle och ska nu börja med min uppsats igen.. inte taggad men nått som måste göras :)
Sen ikväll blir de dans så vi hörs nog efter det :) Pusshej!

Got milk?



Någon som känner igen reklamen eller konceptet? Haha inte så konstigt eftersom de är typ den vanligaste reklamen i hela usa! Anledningen till denna reklam är för att man förr ville att folk skulle dricka mjölk ifall ni inte förstod det... Men nu är det mer som en kul grej som man och de är många kändisar som gjort dessa galna bilder :) Kanske lägger ut en bunt senare om jag orkar hahaha finns många o välja på ;)

Mumma!

Vill bara visa denna Apsnygga klänning som jag har har dregglat till många gånger...


Den är från Fifth Avenue Shoe Repair vi svenskar kan vi också! :)

Billys Pannkakor

Nu har jag vart vaken i ca 2 timmar och vart asskabbig... mums!

Men jag har skirivit massa på uppsatsen och de börjar ändå bli nått nu :) Kanske blir klar i tid hahah! Nej men sen vart de tråkigt så nu bestämde jag mig för att äta lunch och då såg jag att mamma hade köpt hem lite Billys Pannkakor, så jag slängde in en sån i mkron med hallonsylt... Betyg blir fan inte bra asså! Hahah seriöst som smakar typ massa salt o lite konstgjord sylt men men mat som mat ;)

Att bero på betyg jag funderar på att pröva den nya Marabouchokladen med Mango den låter ju så mumsig! :)


Uppsats

"Sitter och skriver på en tråkig uppsats och verkar som jag blir här hela kvällen!

Idag har jag praktiserat och sen efter det så träffade jag MK och Ellen vi käkade på waynes och sen begav jag och Ellen oss till dansen. Eter det badade jag hahaha nu sitter jag ochs kriver uppsats de är så kul har typ gjort de en hel timme :) DUKTIG POJKE!"

Det var de jag skrev igår men senare hann bli distarherad av min uppsats och något poppande på facebook :)

Men idag så har jag bara praktiserat och tagit mig hem nu, allt va lungt på praktiken men lika trevligt ändå :) Sen nu ikväll blir de nog lite mer uppsats skrivande eftersom ingen verka vilja hitt på nått haha (:

Saknar sommarn lite, även fast jag vart lite bränd....


Bcbg Max Azria Pre-Fall 2011

Hittade sex grymt snygga klänningar från Bcbg Max Azria som är så jäkla grymma! Och det är sånna småsaker som gör att klänningarna blir snygga :)







Acne

Jag "råkade" klicka in mig på Acnes hemsida och hittade massa fin fina kläder som jag vill ha, men aldrig kommer få.... Men man ska alltid drömma annars är det inte kul hahahah :)


Så tjusigt så!

Älskar tröjan!

Så kommer jag se ut i sommar! :D

Grått

Ni kanske märkt att min blogg har blivit lite grå och trist med röda detaljer? Ja ja jag har lyckats bli av med snöandet.. typ, hahaha seriöst hur blir man av med det? Men iallfall jag bestämde mig för att ha kvar det röda i min lilla blogg eftersom det ändå snart är Alla hjärstans dag! :)


Blåsa

Har precis kommit hem från praktiken och märkt att jag har en superstor blåsa under tungan som gör så himla ont så jag avlider.....

Så nu ska jag trösta mig genom att gå in på style.com o kolla mode!! tjing tjing hörs ikväll :)

Kvällsmys!

Nu har jag suttit med min uppsats ett bra tag men inget vettigt hände väll på den kan jag ju erkänna.. och engelskan ligger lika oläst som sist.. hahah mitt liv <3

Men men nu ska jag äta glass o kolla antingen film eller vänner! pusshej!


Mina läppar e fett torra! värsat torrbollorna

Då använder vi denna snea sak!

Ska trycka in i mitt huvud att denna fina tröja e very hot!

Hårmode Herrar

Detta ska tydligen vara frisyren man ska ha enligt L'Oreal... men jag tror jag behåller min ett tag till!







Mitt hår e så tjusigt så!

ÄNDRING!

kommer se lite knasigt ut ett tag nu men vi e pågång!

2a dagen

Yes idag var dedå andra dagen på praktiken tjoho! Och för dom som inte håller koll så är det på tygcentrum som jag springer runt :)
Idag fick jag rulla tyger vilket var i stortsätt de jag gjorde, sen fick jag också stå vid kassan hihi ! :D I was awesum! Typ ;) Nej men allt gick bra o de är fridofröjd :)

Nu ska jag antagligen käka hörs! :)


Bjussar på denna bild eftersom gagas nya singel kommer på söndag! :)

Praktik

Idag så var det första dagen på praktiken! :)
De var helt underbart! Kvinnan som är min handledare är så grymt snäll! :D Asså hon är så trevlig och hjälpsam så det står härliga till!
Men så jag började 11 idag (fett najs!) hade lunch vid 1 och sen fick jag sluta vid halv 4 hahah älskar mitt liv <3
Det jag fick göra va typ plocka upp lite trådar och sortera lite... men vi snackade typ mest hahah :)

Sen efter praktiken träffade jag maggan o lillo på en fika o senare begav vi oss till min kompis dansuppvisning som skötte sig mycket bra!!! :)


Efter det var de dags för min egna dansträning där jag va trött hahah men annars så! :)


Nu ska jag förvånande nog kolla vänner o äta glass!! Ha de så bäst :D

Helgen m.m

Sämst uppdatering jag vet... men nu kör vi! :)
Ja men de började i torsdags när vi hade redovisning på våran konstnär som vi har arbetat med i två veckor. Jag hade Jackson pollock som är känd för att droppa på färg på duken. Inom denna uppgift skulle du göra en modeskiss, ett mönster, ett kollage och en 3D grej alltså typ en kudde eller så :)


Mitt arbete är den som är högst upp hahaha snyggt eller... nej de är inte snyggare i verkligheten heller...

Mitt 3D projekt en tygpåse, jag han inte klart utan fick nåla ihop den, de är därför banden och allt ser så knöggligt ut.


Sen på fredagen så har jag inga bilder, men då sov jag hos ellen och vi tog en snabb liten tur till stockholm för att kolla på hennes stövlar som va slut... Men dom kommer in igen om en månad :D

Sen på lördagen så spelade jag och ett gäng lasergame hahaah vafan asnajs, fast kände mig lite kraslig så va fett trött. Men jag och mitt lag vann andra omgången så fett stolt där :)


Sen senare på kvällen så åkte jag och Ellen hem till mig och så fixade vi oss för att gå på sannas Black and white party som va asnajs :D Själv tog jag inga bilder men hoppas att jag fastnade på någon bild så ni kan få se hur jag såg ut :)

Seeeeee you later!


nej

är fett trött och orkar inte blogga om dagen. Ni får allt imorrn, nu ska jag plugga matte har ju prov imorrn. kul hohoo :)

Natti

Nu ska jag sova puss hej!

Hoppas jag får en sånhär snygg tröja i mardröm!


Semla!

Min moder har köpt semlor så nu ska jag äta en sån o kolla på vänner!!


mums?



Ska precis hoppa i badet så lekte lite med hårspray innan...
Man kanske ska ha denna frilla på festen som är på lördag?

Engelska

Hahaah som jag skrev hade vi typ teater på engelskan...Vi skulle spela en scen från vår bok som vi läser just nu och ja de spårade lite hahah!!


Här är "the giver" typ som gud i boken vi läser...

Sen har vi the giver igen poserande med vår fina "släde" ahahha

Plugg

I skolan idag så gjorde jag halvklart mitt 3D projekt... får se om de kommer bild på det imorrn.. sen så hade vi engelska.. hade typ teatergrejs de va speciellt haahah! :)
Sen efter skolan åkte jag hem och satte mig o plugga o nu e jag klar :D Sen ikväll måste jag göra en modebild tills imorrn.. inte taggad alls hahaha :) Pöss hej nu ska jag föröska hålla mig vaken!


Bjussar på en finfin bild av min tröja!


Trök!

Ligger och gör inget vettigt alls... så ska plugga nu hade jag tänkt...


Denna bild symboliserar hur kul liv jag har...

Home

Kom precis hem och är astrött och måste eller okej borde plugga men orkar inte så får bli ikväll..

Pöss


Ge mig sommar

RSS 2.0