Puss

Ska snart ta mig till jobbet och tjäna lite kosing!
Men ville bara dela med mig utav en film jag såg i söndags nämligen den svenska filmen Puss!

Jag vet inte vart jag ska börja men den var usel. Handlingen var konstig, alla som var med i filmen var dumma i huvudet så man ville slå in pannbenet på dom, slutet var skitdåligt, handlingen inte så mycket bättre heller.. så det jag vill säga med detta är SE ALDRIG DEN FILMEN! bortkastad tid.




Dansel i dans dans

Idag har jag jobbat på hårt på praktiken! Bra gick det också för den som ville veta! Efter det bar det av till dansen.
När vi ändå pratar om dans så vill jag bara säg att jag var på en uppvisning igår i västerås och min grupp dansade så fint där borta! Det är anledningen till den dåliga uppdateringen igår!

Nu ska jag ta ett bad och sen studera lite! Puss här har ni en mega sexig bild från igår!



Bilden är lånad från denna sköna BLOGG!

Kalasigt

Ja kalasigt är nog ordet som beskriver gårdagen bäst! Vi gjorde i stortsätt allt som stod på listan och jag hade så trevligt! Vi pratade om allt mellan himmel och jord! Sen förlängde jag nog livet med ett 1år sisådär med allt skratt :D


Nu ska jag göra något roligt (vet inte vad men något) och sen ikväll tänkte jag också göra något roligt men vet inte vad än... hehehe!
SEN IMORRN ÄR DET FÖRSTA ADVENT! bara så ni vet <3

Off he go!

Nu ska jag snart ta mig en matbit för efter det bär det ut till landet! Närmare bestämt Vattholma där min kära vän Ellen bor där kvällen ska spenderas! :D
Det vi ska göra är:

- Äta

- Prata skit

- Låtsas att Ellen lyssnar på mig när jag pratar

- Förbanna mig över att Ellen inte kan släppa idol med blicken

- Dricka teeee

- Äta godis eller chips (ej bestämt mig än vad jag ska köpa)

- Eller kanske äta pepparkakor och lussebulle, vem vet

- Om vi äter det ovanstående blir det kanske glögg också

- Nej nu börjar vi avrunda detta

-  Så sen ska jag ta mig hem då Ellen fjällen ska jobba imorgon!

Bilden är från snart exakt 1 år sedan!!! Vill ha snö...

Hoppas alla har hela kvällen klar för sig nu :D
Puss och kram!

En riktig jul

Nu ska jag dra fram min lilla dvd med julkalendern En riktig jul och glo några avsnitt! Hörs imorrn :)


1 månad kvar

Idag är det exakt 1 månad kvar till JULAFTON! Här har ni en glad kille!!!!!
Och idag när jag åkte hem med bussen så hade de tänt alla julbelysningn i staden! Jag blir så lycklig!

Men men nu ska ni få läsa om min roliga vardag som ni säkert tycker är skittråkig! Men dagen började segt då det inte fanns något att göra eftersom skådespelarna höll på med pjäsen och hade på sig kläderna...
likaså började eftermiddagen med att inget fanns o göra, men då så bestämde sig Ellinor som den goa dalkullan heter att låta mig provköra alla symaskiner som finns där. Så idag har jag overlockat, sytt på industrimaskiner, gjort någon konstig rundfåll osv! Jag hade kul iallfall, och jag är en riktig hejare på att overlocka!

Nu tänkte jag ta ett litet bad och sen somna tidigt då jag är megatrött! Pusshej leverpastej!


En bild från Romeo och Julia! Vet inte om ni ser killen längst bak men jag har faktist gjort
hans knappar till både byxa och väst! Stolt kille over here!

Teater

Idag så började hela dagen med att jag satt och gjorde knappar. Efter det vart det lunch och direkt efter det har vi kollat på rep med den nya föreställningen Romeo och Julia. Anledningen till det är att skådespelarna för första gången fick ha på sig sina kostymer så det vi gör är att kolla så de sitter bra, faller fint, de inte snubblar och ja att allt håller sig på plats :) Så under själva repet sitter vi och antecknar saker som behövs ändras vilket vi då kommer ändra om imorrn!

Nu ska jag kolla på teve och äta godis som jag köpte innan jag åkte hem idag! Puss :)


Glad kille som har en bra praktik!

Andra dagen

Innebar att jag fick sluta 4 istället för 5!!! Anledningen till detta är att vi anatgligen kommer dra över imorgon..... men jag klagar inte då jag fortfarande har jättekul :) Får hela tiden göra nya saker och pröva på allt möjligt! :D
Imorrn ska vi även kolla på ett litet genrep utav Romeo och Julia och så ska vi kolla så att alla kläder ser ut bra på scenen osv. :)

Angående mina händer så har allt lagt sig idag... så vettetusan vad det var som hände igår.. men borta är det :) Nu ska jag snart sticka till jobbet sen hem och sova tidigt.. HAHAHA seg kille over here. PUSS



I am flying high

Uppsala Stadsteater

Nu har jag då börjat min praktik på Uppsala stadsteater! Jag sitter i kostymförrådet med en massa sköna damer! Verkligen underbara kollegar måste jag påpeka! Dagen började med att jag kom vid 9, presenterade mig för alla, sen hade vi ett litet möte :) Efter det vart det fikapaus, inget klagade från min sida. Sedan sattes alla i arbete inklusive jag då jag fick sy i trycknappar (som tar en förjävla lång tid att sy) i en blus. Men det knäppaste var att vid typ 10/ halv 11 tiden så började det stickas i händerna ungefär som att man förlorat allt blod och de rusar tillbaka. Och sen svullnar mina händer upp och ser ut som feta grillpinnar.... men jag kör vidare och händerna blir lite normala sen efter lunch.
Men sen så kommer det tillbaka... och så har det vart sen resten av dagen... men jag och mamma har bestämt att vi ska avvakta och se hur det ser ut imorrn :)
Men iallfall har haft en kul dag med mycket syandet och roligt prat! Dock hörde jag inte allt prat då jag fått lock för öronen dagen till ära... JIPPE!
Men nu ska jag äta godis och snart sova, PUSS <3


Här ser ni kläder från nya föreställningen Romeo och Julia där Merja (min boss)
sitter och fixar till det sista!


Nu kör vi

Idag börjar vi om igen och bah kör! Lämnar hela sjukveckan bakom oss och börjar om på nytt :)
Ska snart i väg på min första praktikvecka! Är grymt spänd och så får vi se hur allt slutar! Berättar mer ikväll om hur det var och vart jag har praktik! :D


Här är ett litet tips om vart jag kommer hålla till!

sjuk

Är verkligen megasjuk och orkar verkligen inte göra något. Vi hörs inom en snar framtid. Puss


Fridfull kväll!

Eftersom de flesta kompisarna verkar upptagna eller ska ut på landet tror jag att jag ska tillbringa min kväll vid datorn! Fast inte som vanligt liksom lite mera nostalgi! Tänkte kanske installera spel man hade som barn o bah kötta!! Fett kul ju :D (I hope...)
I värsta fall kör jag nog igång en julrulle, pusshej <3


Här har ni en gammal bild på mig och mitt gamla fridfulla gäng <3

Aftonbladet

Var nyss inne och kikade på aftonbladet då jag läste om en ny turistattraktion! Alltså det är verkligen det sjukaste jag läst....
Det är en glasgång runt ett berg med ca 1,5 km ovanförmarken! Så man går på lite glas runt berget så man kan kika ner lite fint! Seriöst hade skitit på mig om jag fick gå där...
och juste det är i kina denna attraktion ligger! ;)






Klicka här för att läsa om detta på aftonbladet!

Kidnappning

Som sagt igår firade vi Ellen!
Började med att vi kidnappade henne, åkte hem till våra kära vän där vi mötte upp fler kompisar och åt en brakmiddag! Efter det satt vi och myste länge! :)
Mega skön fredag och en utav dom bästa på länge!











Alla bilder är lånade från flickan på bildens blogg!
Klicka HÄR för att komma dit!

Woop woop

Igår var det en riktigt skön dag! Den flöt på fort och jag hade megakul!
Senare på kvällen efter dansen kidnappade jag och Michan Ellen för att vi skulle överraska henne med en fin middag och massa goa vänner! Hade sjukt kul och hur mysigt som helst :) Sen slutade kvällen med att jag sov hemma hos Matilda och vi hostade ikapp! Bilder från igår kommer upp snart så håll ut!!

¨
P.s var det någon som missade att det var 11: 11: 11 igår eller? Hahahah

Snökaos

Imorrn exakt förra året den 9 november så VRÄKTE snön ner från skyn och ett vittäcke lade sig över hela staden!
Anledningen att jag tar upp detta är för att mina goda vän Ellen fyller år på torsdag den 10 november och hon har sagt att det ALLTID är snö på hennes födelsedag. Jag har tvivlat stort på att det kommer vara det i år men hon håller fast och vill bara varna alla för att det kommer snöa imorgon! Så håll utkik imorrn allihopa och se om de kommer lite vida flingor från skyn :)


Plugg dådå!

Nu ska här finslipas på min redovisning som äger rum imorgon! Så nu hoppas vi på det bästa och att den blir helt fierce! PUSS!


Rast!

Har just nu rast tills klockan 14.30 då matten börjar.. känns lite segt men det fungerar då jag faktsist (hör och häpna!) sitter och studerar! Så nu ska jag fortsätta med det och så hörs vi senare puss puss <33

Ikea, gränby och hela fadderuttan!

Idag när man kom till skolan möttes man utav beskedet "Sofi och Ellen är sjuka = ni är lediga hela dagen" allas miner var verkligen något att minnas! Men jag och ett glatt gäng bestämde oss för att dra oss en sväng till Ikea, sagt och gjort så strosade vi runt där och några till affärer i boländerna! Efter det kom min dalkulla till vän på att vi även borde göra Gränby osäkert! Sagt och gjort... så nu är mina ben trötta och påsarna under ögonen värker! Men finns ingen tid att sova då det blir dansträning snart och lite läxor som ska avverkas! PUSS!!


Fick feting julkänsla idag då det var julpynt överallt!!

P.S snart ändras desigen i bloggen, håll ögonen öppna!!

Elsas värld

Har precis kollat på en ny serie som heter Elsas värld. Den är baserad på böckerna utav Sofi Fahrman som då självfallet handlar om Elsa! Måste säga att jag älskar böckerna och tycker dom är grymt bra!
Men när jag såg serien så det enda jag kunde tänka var "seriously?" alltså det kan vara något utav det värsta jag sätt... inte nog med att det var halvbra skådespelare och dåligt filmat så stämmer det inte för 5 öre med vad boken handlar om! Jag vet att den bara är "baserad" på böckerna men man behöver faktist inte ändra hela storyn.. då kan man faktist bara döpa om serien till något helt annat. Men ska ge det en ny chans i veckan då ett nytt avsnitt kommer ut.. men om det inte blir bättre än såhär så får det vara!



Klicka här om du själv vill se på serien!

Fikatime!

Nu drar jag ner på stan för att fika med lite mysigt folk!! (eller de sa att de skulle mysa i stan så jag antar att de menar fika... jag kommer iallfall fika!!!!)

Tävling 5/11

Japp var tävling igår, sista för iår till och med! För den som inte har alla hästar i stallet dådå så lyckades jag och min parkompis Josefine ta hem första platsen!!! Är verkligen megastolt!!!!! Åhh jag är så glad :D
Tyvärr så har jag inte fått bilderna än men de kommer nog snart :)


Såå fin <3

Tävling

Imorrn ska man upp tidigt då man ska iväg på tävling! Så snart tänkte jag dra till sängen och sussa som ett litet barn! Hörs imorrn :D PUSS

P.S har fortfarnde inte hört något om Rihanna, jag börjar bli arg..


Typ så arg!

För er alla...

som inte hänger med i svängarna! Rihanna har nu även ställt in dagsen konsert... och jag har fortfarande inte fått något SVAR från dom heller.. blir liksom stressad!! Vill bara veta om ifall jag kommer få gå miste om denna konsert eller hur fan de blir orkar seriöst inte mer :(

Bästa citatet ever hittade jag nyss!

"Rihanna is the only girl in the world who said: please dont stop the music just because a good girl gone bad and created a disturbia in her fans heads by simply being unfaithful. Oh na na, whats her name? Answer: selfish girl who called SOS because she would rather enjoy some rough S&M than performe to her fans. Rihanna, we love the way you lie when you make your teenage girl fans breaking dishes all night, because you didnt show up and would rather sleep in your california king bed!"


Na na na come on!

Sitter just nu och bara väntar... väntar på svar hur det blir med våra biljetter... om vi ska få se Rihanna eller om vi helt enkelt bara får pengarna tillbaka! Självfallet ber jag för det första men vi får se! :)
VILL BARA FÅ SVAR NU TACK!


Only girl in the world...

Nej Rihanna är inte the only girl in the world, men hon är någon som betyder mycket för mig. Så jag kan inte ens beskriva känslan när man får höra en man skrika ut i megafonen "Jag säger bara det här en gång, konserten ikväll är inställd". Allas reaktioner som var vid malmö arena igår kan bara beskrivas som kaos, folk var irriterade, ledsna, besvikna och allt man bara kan bli.
Sen vet jag inte vad det är som kommer hända, ifall vi får våra pengar tillbaka, om det blir en extra konsert eller vad... vi ska få alla svar senast imorrn har de sagt.
Men nu är det bara hoppas på det bästa alltså att det blir en extra konsert! :)

Puss på er alla och hoppas ni haft förstående med att bloggande har vart nere...


RSS 2.0