Stretch time!

Nu ska jag snart sova, men först ska jag stretcha som jag nu i stortsätt gör varje kväll! Tänkte tagga till lite med denna låt!
Torsdag imorrn... det går fort när man har roligt :)


Emma & Fellan

Efter att skolan slutade så mötte jag upp Emma och Fellan, vi vandrade runt lite i stan och hamnade sedan på Cupido. Där käkade vi sallad och hade det himlans mysigt! Därefter åkte vi hem till Emma och har vart där hela kvällen. Väl där så kanske vi inte hade supermycket att göra så vi bakade muffins! MUMS
Nu ska jag duscha osv! :)


Gosallad


Gofika

Dagen som inte finns

Idag är det den 29e februari, dagen som egentligen inte finns.... Känns väldigt underligt måste jag säga (fast egentligen känns det som en helt vanlig dag..)
Men för att fira denna lilla dag gick jag till hemköp och köpte mig en Cola. Så den sak jag avnjuta nu!
Glad kille med lite nya kläder!

Plugg

Nu ska det studeras lite franska!
Eftersom det här är ett ganska tråkigt inlägg så slänger jag upp en bild som är så jävla rätt. Det borde verkligen en kompis till mig fixa till...


Fluga

Pimpade upp min svarta lilla fluga! Så nu känns den mycket roligare att använda!
Nu är bara frågan vad den passar bäst till...


Smidigt

Precis hemkommen från skolan, ska snart förbi jobbet en snabbis!
Men innan ska jag nog kolla på Gossip girl och fixa lite på min fluga! Puss

Här har ni ett klipp på en stark/vig/enastående kvinna!


Gossip

Sitter just nu och kollar på säsong 2 utav gossip girl, dock laggar internet så det går inte så fort...
Ikväll så var jag och dansade, och känns grymt skönt att äntligen få röra på sig! Sen under hela dagen har jag kännt mig jättekreativ, vill bara skapa! Så imorrn om jag orkar ska jag nog gå och köpa lite nitar... vi får se hur detta slutar!
Slänger upp en bild från en snygg jacka som kan hittas på topman!


Home

Nu har jag precis slutat och ska snart bege mig hem! Sen när jag väl är hemma ska jag nog bara ta det lungt för att senare ta mig till dansen som haft en veckas uppehåll! Ska bli skönt att få röra lite på sig...
Men nu måste jag skynda till bussen, puss!
Stel kille som lutar åt vänster...

Humor

Min kompis länkade en massa klipp med bruden nedanför, kan bara säg att ni måste kolla på det här klippet för hon har så jävla rätt! Sen satt jag och garvade så mycket så jag inte vet vart jag skulle ta vägen!

Oscars

Oscarsgalan gick av stapeln igår, kollade tyvärr inte men har suttit och kollat igenom alla bilder från kvällen!
Måste säga att Angelina Jolie var grymt snygg!!! Hennes ben, hennes klänning, HELA HON! <3 Underbar kvinna där..

Håret

Färgade håret idag, och jag har haft lite mycket dötid på kvällen. Så kände för att ta lite bilder på mig själv, dessutom var det längesen ni fick någon mysig bild på mig! Så vad är egentligen mysigare än jag i en säng?




Ändrade planer

Telefonen ringde nyss,
Nu ska Jonas ut på äventyr! PUSS


Bjuder på ett jävligt bra citat här på kvällskvisten!


Gossip girl

Ikväll verkar det som att jag kommer sitta hemma och ta det lungt, skulle antagligen träffa en kompis men hon skulle höra av sig för ca 2 timmar sedan så känner att jag blivit petad.. hahah :)
Så ikväll dammar jag av Gossip Girl och myser med hela det gänget!


Blair är för himlans mysig måste jag säga!

Inspiration

Sjukt snyggt!


We are the world

Kommer ni ihåg den här låten? Så jävla underbar!


Måndags

Här har ni en bild på mig från i måndags, i fall ni likosm ville veta hur man såg ut..



Bilden är från denna sköna bruds blogg! KLICKA HÄR!

Hello

hej igen, har inte vart närvarande på sista tiden... Men jag har vart med massor utav vänner och jag har inte haft tid och sätta mig vid datan!
Igår kom Fellan och Emma hit och vi spelade spel och hade det riktigt trevligt! Idag ska jag färga håret och det är ungefär det som är planerat!
Så vi får se vad denna fredag har att erbjuda!


Snygg kvinna.

Kinabuffé

Idag efter att jag vaknat hos Emma så tag jag och Linn oss ner på stan för att möta upp Michaela. Vi hamnade tillslut på Dragon palace och var där i ca 3 timmar... haha det är grejer det!
Ikväll har jag inget planerat men något lär man hitta på! Pusshej


Måndag

Första dagen på lovet och jag njuter, under dagen har jag enbart suttit vid datorn förutom den senaste timmen då jag stretchat och övat på min split! Det går inte frammåt.

Ikväll ska jag iallfall jobba, fika med gamla godingar och sen ta mig hem till Emma! Hoppas på en megabra kväll nu! :)
Slänger upp en bild på en kille med megasnygg stil! En stil som jag önska att jag kunde ha! Dock passar den inte riktigt mig, synd!


T-shirt





Kan inte bestämma mig för vilken utav dessa jag vill ha, jag är mest sugen på den första, men den under är lika grym!! Kille med problem over here...

At Moa

Sitter hemma hos moa och myser! Eller aa myser, hon har somnat.. så tänkte slänga upp lite bilder från hennes data bara därför, puss!
Skabb VS Snygg... har inte bestämt mig vilken jag föredrar ;)

Helt sant


Trött

Har dansat i två timmar som en galning... är helt dödstrött och vill bara sova! Men det ska vi inte göra! Måste nämligen hålla mig vaken så inte lovet blir fucked up, sen skulle en dusch sitta fint!

Idag var det lite roligt, när jag satt på bussen hem så tvärnitar busschauffören mitt på gatan man bah "okej vad fan händer nu??"" nej då visar det sig att han öppnar sitt lilla sidofönster för att snacka med en polare, så han står typ där mitt i gatan snackar med sin polare i kanske en halvminut på sitt främmande språk, tills han verkar inse att han kör bussen och får väldigt bråttom med att starta och köra vidare! Men det var ett trevligt avbrott i vardagen!

Här bjuder jag på en fin bild på Peter kjärsgård som är SM mästare i disco, han är förövrigt väldigt vig!


Split!

Uppdateringen lika med sämst. Tror inte de kommer bli så bra uppdatering i helgen tyvärr!
Men för att berätta om det senaste... försöker nämligen lära mig att gå ner i split för att kunna göra ett splithopp, kan säga att det INTE går enligt planerna, såå wish me good luck!


Värsta är att ungen är vigare än mig...

Klar!

Är nu klar med bokrecsensionen! Är faktist rätt nöjd med den, har även lyckats bli klar med allt det andra!
Så det firar jag med att kolla på lite kläder från Topman, är lite småsugen på att klicka hem någon utav dessa två sköningar, men måste få pengar först innan jag tar det beslutet!
Nu ska jag kolla glee och tagga inför lov! :)




I will follow him

Så sjutk bra låt! För er som tycker den verkar trälig spola fram till 1.30!


Deadline

Idag är det deadline på det mesta under projektveckan! Så texten och bilden ska i stortsätt vara klar idag! Sen imorrn ska det även skickas in en fin liten bokrecension på engelska... FML!
Seriös kille, med seriösa problem.

Kåseri

Hejhej, sitter i skolan och har skrivit klart mitt lilla kåseri! Så allt känns jättebra, dock känns det inte lika bra att jag snart ska ut i snöstormen...
Ska sen iväg på ett möte ikväll så uppdateringen kommer suga!

Dröm

Det här är det finaste jag sett på evigheter.
Fatta vilken dröm att få vara med om detta.
Nu ska jag sova och tänka på det här hela kvällen <3


Alla hjärtans dag!

Japp idag är det den där dagen som jag har svårt att ställa mig till, gillar jag den eller gillar jag den inte?
Jag gillar den eftesom det är mysigt med massa kärlek och hela den grejen, men hatar den eftersom det är så opersonligt...

Så därför har jag gått i idé idag för att jag inte har orkat blogga om något som jag inte kan bestämma mig för vad jag tycker om det.


Puss på er mina fina läsare!

Eller?

Gjorde ett litet test som ni också kan göra här på bilden nedan!
Man ska kolla på bilden, de tre orden man hittar först beskriver en mest!
Jag fick Bad Love Fool vilket man kort och gått kan översätta till "Dåligt kärlek dåre" om man gör det på google translate vill säga, men jag tolkar det ungefär som "Hopplös romantiker" låter lite finare och har i stortsätt samma innebörd...
Men det jag vill komma till, det stämmer inte alls, jag ser mig mer som någon HAPPY OVER-EXCITED BOY, men nej jag är en Bad Love Fool, men det är nog mest bara att gilla läget!
Nu ska jag stretcha lite och sova, PUSS


The Reader

Idag började det en ny projektvecka i skolan, vi ska göra en modetidning, känner att de kommer spåra.
Jag ska iallfall skriva ett kåseri och illustrera 2 bilder.... kåseriet kanske blir okej men bilderna, hahaha herre min gud vad de kommer urarta!
Dock hade vi inget internet i skolan vilket gjorde att vi alla fick sluta vid lunch, så sen jag kommit hem har jag suttit och läst min engelskbok som det ska recenserars om tills på fredag, sen har jag även betat av halva ELLE!
Detta gjordes till supergott te! Så den här måndagen har vart helt okej!


Beyoncé

Blir lite ledsen, äntligen så har det kommit en T-shirt med en bild på Beyoncé! Dock har jag sett snyggare bilder... Tycker inte ritkigt att bilden är så smickrande, så får klura på om det är värt att klicka hem den endå!
Hittade den på Topman för den som ville veta! :)




Hejhej

Nu har jag precis vart iväg och dansat i 2 timmar... Känns stabilt! Har lyckats dansa 6 dagar denna vecka, så min kropp är helt slut!
Angående tävlingen igår så gick det bra :) Jag och Josefine kom 2a!! Super trevligt och i gruppen kom vi 4a! Så jag är helnöjd :)

Rsten av dagen ska jag bara at det lungt och lägga mig tidigt, resten utav veckan hoppas jag uppdateringen är som vanligt på bloggen! PUSS

Vila I Frid

Hon kommer saknas <3


Oh my god!

Nu har det änltigen släppts bilder på Blue Ivy!!!! Hon är ju för himlans söt <3


Döör <3


Off he goes!

Nu ska jag knalla iväg till min vän! Tyvärr kommer nog uppdateringen imorrn vara sämst då jag ska upp tidigt för att tävla! Håll tummarna för mig att de kommer gå bra! Dock vet man aldrig hur det slutar nu när man ska för första gången tävla i vuxenklass.... Space:at!!


Me and my partnah!

Nu svänger det!

Japp nu ska jag iväg till dansen snart! Får se om vi hörs något mer ikväll! :)
Hoppas alla har en suverän fredag!


Visst är hon sööt??

Vintermys

Helt underbar dag! Sådant härligt väder, dock att man fryser ihjäl så fort man kom ut så är det ändå så himlans vackert! Speciellt när solen lyser på!
Har även slutat för idag så jag klagar inte, planen för idag är träning och sen hem till kompis! Blir nog ganska kul :)
Nu ska jag packa lite tills imorrn! :)





Semla

Ikväll ska jag käka semla! Något som behövs idag för att få mig att orka denna vecka! Är så mycket hela tiden och jag är konstant trött! Så nu ska jag hugga in och sen börja varva ner!


Popular

Har fastnat för denna låt ifrån musikalen Wicked! Den är så grym, lyssna lite!!


Mr.coolguy

Såhär ser man ut i barret just nu! Vet inte riktigt vad jag tycker om det, kanske vart lite kort? Eller så var det bara så att jag hade så himlans långt hår innan att jag bara måste vänja mig! :)


Frisören

Idag är jag lite glad, för idag ska jag äntligen få klippa mig! Det behövs verkligen så jag är taggad på livet! :)
Ler så mycket så jag ser ut som en padda, that's how I role!

Dans

Nu ska jag snart iväg till jobbet och sen ska jag iväg till dansen, kan säga att jag har ont sen igår så kommer inte bli så skönt men det är nödvändigt!

Delar med mig utav ett underbart klipp! PUSS


Help

Smärtan i min kropp just nu är obeskrivlig.. har smärta på ställen jag inte ens visste fanns! Så kan det gå när man dansar för mycket på Edge HAHA! Nej men har dansat mycket ikväll och haft megakul! Dock vet jag att kroppen kommer må uselt imorrn... men imorrn är det nya tag och då ska det dansas lite mer... så då kanske värken försvinner :)

Nu ska jag hoppa in i duschen för att sen däcka i sängen... med blött hår, (vilket typ inte hänt sen jag gick i 3an?) lite spänning i vardagen vill jag ha! :)


 

3 timmar

Nu ska jag snart iväg till Edge och vara där i ca 3 timmar.. känns stabilt! Kommer antagligen hem vid 11a tiden, ännu mer stabilt! Just nu pluggar jag hur mycket som helst till franskan, men det är lite kul! Nu ska jag käka, vi höres :)


Slänger upp en snygg outfit från streetstyle!

Önskar

Önskar att mina föräldrar hade tvingat mig gå på gymnastik när jag var liten, eller att vi hade bott i USA så jag hade kunna bli en cheerleader! 
För erkänn vem skulle inte vilja gör det som händer på bilden nedan?

Söndag

Idag har jag inte gjort något vettigt, kom hem vid 1 och sen dess har jag bara chillat galet. Dansen var inställd idag vilket innebar att jag sket i allt som har att göra med att röra på sig!
Igår hade jag en riktigt trevlig kväll! Dock kom jag i säng alldeles försent, så snart hade jag tänkt kolla på the notebook och sen somna tidigt!
Kram


Den här låten spelades en heldel igår!


Uppdate: min syster har kidnappat the notebook så får kolla på Sabrina tonårshäxan.

Gårdagen

Igår så började det med att jag åkte hem till fellan, sen tog vi oss till Sannas fest.
Efter det vart det lite promenad, donken, efterfest, bilåkande och slutade med att vi kom hem till Emma! :)
Så idag har jag vart med emma, vi tog oss till Gränby för att kolla runt lite och nu är jag hemma och myser så får vi se hur kvällen slutar!


Fredag

Hela veckan har gått så fort, hela dagen med! Ikväll ska jag dansa, se ska jag direkt till min kompis för lite käk och sen ska vi fira en kompis! Så har väldigt mycket att göra! Vi får höras senare!!



Världens goaste muffins hann jag med att äta idag! Äpple och morotsmuffin!

Valentine's Day

Om lite mindre än två veckor är det alla hjärtans dag, kan man bli mer deprimerad eller?
Bara därför ska jag kolla på snygga kläder och kanske köpa ett plagg eller två.


Vantar

Hahaha min kompis Ellen fryser alltid om händerna, idag hade hon bråttom! Så då slutade det så här knäppt, älskar att hon verkligen inte bryr sig vad andra tycker utan säger bara "men det är kallt ju!!"


2/2

Idag har jag haft en ganska slapp dag, började med skola, efter det bar det hem till Ellen, sen lite dans.
Skyndade mig och träffade min kompis Matilda en snabbis, ägde även ut henne i memory, efter det jobbade jag lite och nu sitter jga här, helt svettig och äcklig. Men det är mysigt! :)


Vattholma at klockan 3!


Tiger Of Sweden

Kollade nyss på live-visningen från Tiger of sweden! Så jävla snygga grejer! Satt med öppen mun för det var så snyggt! Älskade färgkombon med det svarta och vinröda/orangebruna, LIKE!
Sen de underbara effekterna med färg under sulorna så när showen var slut så var det färg på podiet!
Print screen:ade lite bilder från datan, så kvaliten på bilderna är sämst, men ni får ett litet begrepp om hur det såg ut! :)

Det här gjorde min kväll helt underbar <3




















Frida Gustavsson <3



80's

Går tillbaka i tiden och äter mikromat!
Klagar inte, för nog om det är djupfryst och sen blir i mikron, är ändå skitgott <3


Möte

Nu ska jag kila iväg på ett litet möte! Vi höres :)


Ifall någon undrade! Hahaha nej men var bara ett sådant komiskt förslag!

Asos

Sjuktligt sugen på att skicka efter dessa snygga byxor!!
Kan bara tänka mig hur snygg man kan bli i dom, men då har vi frågan där igen, passar dom mig?
Det är en klurig karamell jag får suga på!



Moodboards

Jag har slutat för dagen. Jag är megalycklig!
Men tidigare idag så hade vi Design, då skulle vi göra moodboards för ett kommande projekt! Tycker det är ganska kul med moodboards, synd bara att man suger rätt så rejält på det!

Nu ska jag kolla på nått serieklipp och sen ta mig till affärn för att fira lillördag!




RSS 2.0