Just dance

Kom precis hem från dansen! Shit va galet de va lökade sönder som fan hahah! ;)
Nu ska jag hoppa i badet sen ska jag käka lite och tänkte plugga (:

Seee yaaah !


Flaschar min svettiga armhåla så ni ska känna aromen!

Ähh, vi tar andra armen nu också när vi ändå håller på!

Svenska

Så här kul har jag och ellen på svenskan..






Elie Saab Spring 2011 Couture Collection



Ja som vanligt så har vi lite mer mode <3 Nu är det Elie Saab som har gjort assnygga Couture klänningar :)



Söndag

Ja som jag skrev tidigare så har jag pluggat idag, gjorde det ändå ett bra tag så e fett stolt (Y)
Sen nu har jag kollat på Amazing race som e asnajs! Och nu funderar jag anitngen på att kolla på en film eller att kanske ta och kolla på vänner hahaha :)

Bjussar på lite bilder... hahah fett ego vet ;)


Så här ser en kille ut som behöver fixa sina ögonbryn..

Så här ser en kille ut med gula tänder..

Engelska

Jag sitter och pluggar faktist för ovanlighetens skull.. sitter och läser en bok till engelskan.. The giver.. den är väll lite seg man börjar tyvärr bli lite bra hahahah :)

men nu ska jag plugga vidare och förtsätta va skabb! :)


Omg fett läskig bok!

Gårdagen

Igår vid ungefär 8 så kom Ellen och Axelina och hämta upp mig med bilen. Då körde vi in till stan igen med musik pumpandes på högsta nivån!! Helt galet sen så gick vi till ett café så satt vi där ungefär till typ 11 sen körde vi ut på vägarna igen! :D

Då vart det max vid gränby hahaha fett tjocka jag vet, där köpte vi alla en varsin maxbox! hahahah så gott :) <3
Sen körde vi ut på vägarna igen och sen lämnade dom av mig och åkte hem :) KVällen va fett värd och åka bil e fan askul! :D


Fick mumin leksaker!

Liten pojke har kul på max lekplats!

Trött

Trött kille som har vart ute och åkt på vägarna med underbara Axelina o Ellen all night..

Skriver om det imorrn frö jag e trött :)


Sliten kille..

men det är en hemlis!

Städa

Jag borde verkligen städa, för typ 3 veckor sen fick jag en liten städkick och började sortera bort kläder och städa. Men gjorde inte klart allt för tänkte att jag gör det imorrn.. men så vart det inte, så har massa kläder m.m på golvet som bara ligger och jag vet inte vart jag ska göra av dom! :(

Så tänkte att idag ska jag städa men tror ni att de blir så.. nej men sitter ju självklart vid datorn hela dagen och gör inte ett piss! Fy skäms..


Städa var det ja...

Dior Spring 2011 Couture Collection

Som jag nämnt tidigare så börjar alla spring couture collections släppas nu, så jag va inne och kollade på dom som ´haft sin visning och måste säga att jag fastnade för Diors snygga kollektion, det jag tyckte om är att det är snyggt men nytt men Dior behåller sin gamla elegans över det! :)

Och för er som inte vet vad Couture är för nått så är det något som inte alla märken får göra, för att om du ska få ha en "äkta" couture visning så är det så mycket som ska finnas med, bland annat ska det oftats vara handsytt och det ska vara lite "over the top" och plaggen görs det bara ett av. Så om du köper en Couture klänning vet du att du är helt ensam om den! :) Men dom kostar ungefär ifrån 500 000 kr och uppåt så du måste sitta på lite cash! :)


Va?

Tror ni kvinnor har nått att berätta för mig..



Det här är lungt det skummaste som hänt på facebook genom tiderna..

Ring

Den här ringen från Topman ska jag så köpa!


Morrn!

Galen morgon, vakande halv 9 av ingen anledning alls :O Så jag försökte somna om men det gick verkligen inte.. Så låg och drog mig till typ kvart i 12 när jag gick upp :)
Men det värsta är att jag inte har nått planerat idag så kommer nu få vänta på att folk ska vakna sen typ bli dizzad av alla och sitta vid datorn hela dagen ;) kul liv..



älskar min morgonfrilla..


Burlesque!



Har precis kommit hem från bion nu! Säger bara att den va grym! Och att jag måste faktist erkänna att jag inte visste att christina aguilera hade en sån bra röst?! Seriöst vart helt chockad när hon öppnade munnen och började sjunga.. shit!
Men filmen va riktigt bra och rekomenderar den för alla! Shownumrerna var helt magiska! Och musiken var skiiiitbra :D knark på det albumet hahaha

Men nu ska jag snart gå och sova, så vi hörs imorrn :)

Tidsinställt!

Nu sitter jag på bion med Ellen och hennes kusin Axelina och ska se på burlesque! :D



En ung kvinna flyr undan sitt förflutna genom att uppträda på en neo-burlesque klubb i Los Angeles.

The Burlesque Lounge har sett sina bästa dagar och hotas nu av nedläggning. Ägarinnan Tess, en före detta dansös, jagas av skulder och en affärsman som vill köpa klubben. Ali anställs som servitris men hennes ambitioner är att äntra scenen själv. Uppbackad av sina kolleger på klubben lyckas hon uppfylla sina drömmar och hennes liv tar en dramatisk vändning när hon blir klubbens huvudattraktion.


Ja det är vad filmen handlar om enligt sf! Den verkar fett bra kommer nog ett inlägg när jag kommer hem sen! :)


Shopping

Glömde helt bort att jag hade shoppat idag såg påsen i hallen nu! Men tidigare idag så tog jag mig en sväng förbi weekday.. och som vanligt kom man ut med lite kläder!


Linne 150:- Den ser jag som en investering till P&L!

T-shirt 60 :-


Weekday är mums!

Namnsdag

Japp har namnsdag igen! Idag är det nämligen Karl och då flaggar dom för min namnsdag! (Eller som vissa vill se det att det är för att kungen heter så men så är det inte!)

Så när jag kom hem från skolan stod det ett fint litet paket på bordet! :D

Tjusigt inslaget!


Och paketet innehöll ett glas som har en lång historia bakom sig, jag har nämligen förlängesen bestämt mig för att samla på dessa fina glas som finns på bland annat cervera och funnits i urminnes tider och då sammla ihop en av varje färg! Och nu verkar det som att sammlandet börjar...

?

Jag trotsar årstiden och köper min första glass!!


Natti

Nu ska jag och min baby gå och lägga oss och kolla på vänner! PÖSS!


Ooopps



Fick hem en massa bunt papper från nordea varav tre stycken av dom va på vad jag har handlat de 2 senaste månaderna...
Snacka om expert på att shoppa! Minndes inte ens hälften av sakerna jag köpt.. men men kanske dags att inse att man har ett problem? hahah :)

D a n s

Nu ska jag kila till bussen och ta mig till dansen! Hörs senare! :D


TAGGA!

@home

Har precis kommit hem och fikat lite en snabbis :) Om ungefär 1 och en halvtimme ska jag in och dansa.. igen haha :)
Sen efter dansen ska jag åka hem och bara ta det lungt! Men idag så kommer Ellens kusin Axelina hit så de blir fett skoj kommer nog hitta på nått med dom i helgen i hope! :D

Sen så börjar Couture visningar för spring 2011 droppa in så lägger nog upp lite bilder från min favorit senare! :D Shit vad jag älskar mode <3 Om ni har tur då är det verkligen om ni har tur kanske jag lägger upp en bild på min plaggskiss jag gjorde igår men de beror på hur tråkigt jag har hahah :) Men nu ska jag surfa vidare så kanske de kommer nått mer inlägg sen får se! Puss!!!


Älskar att pussa på mina muskler!

Weekday

Igår lade jag upp 3 st shorts jag ville ha, nu har jag hittat 3 st tröjor som också blir inskrivna på önskelistan! :)


Aos

Sitter i skolan och håller på med en konstnärsuppgift.. nästan roligt!

Men jag har panik för jag skrev inte klart min Aos uppgift igår kväll (arbetsmiljö och säkerhet) så jag måste sitta på lunchrasten och skriva den och jag orkar inte! Daaaaamp typ..
Jag e trött! Nu ska jag kolla massa mode så jag blir glad och sen ska jag peppra er med det. Då mår jag lite bättre

Död

Kom hem från 3 timmars dans typ runt 10.. Satte mig och intervjuvade(?) min kära moder tills typ 11 för en skoluppgift som ska vara klar imorrn...
Sen efter det duschade jag och kollade på tv lite för länge :( Så nu sitter jag här och ska skriva den där uppgiften..OCH JAG E TRÖTT </3 :(
Sen måste jag lämna in ett kollage tills imorrn som dessutom ska redovisas imorrn.. hahahah mitt liv äger!!!


Teet och jag ska vara bästa vänner ikväll/inatt, måste rkänna att jag fejkar smilet... knäppis.


Schooool

Nu har vi precis slutat skolan och ska iväg o fika nu! Sen blir det dans och dans o lite mer dans, när jag kommer hem sen blir det plugg... MYSIGT!

Men men ska gå nu vi hörs kanske senare :)


Olivia schnyggingen i mitten!!

Weekday

Weekday har uppdaterat sin hemsida nu med lite grymma kläder!
Tänkte inte visa alla kläder jag ville ha för då blir det ett enormt inlägg så ska kolla igenom typ 5 gånger till hahah!
Men här får ni tre shorts som jag tycker är grymt snygga och som står på önskelistan (bland så mycket annat!)


Mode?


Vadå att jag laddat upp massa bilder med mode? Hahaha speciellt inte D&G! hahaha

D&G Spring 2011 Ready-to-wear Collection

Nu måste seriöst alla kolla! Detta är då D&G vårkollektion för kvinnor och den är så grymt underbar! Man kan inte annat än älska den eller hur? Shit så snyggt så jag avlider...
Nej men seriöst blommorna är så snyggt och tipsar alla att ha en lång blommig klänning hemma i garderoben tills sommarn kommer! Likaså dom vida byxorna supersnyyyyggt!!! <3
Shit är kär i den här kollektionen <3 Sen som ni ser så kommer snövit lite uppoppandes sådär men de är för att dom ville ha kollektionen lite mera lekfull och dom hade ju samarbete med cola för männen så då tar dom in snövit i kvinnornas, jag tycker att de är snyggt men att de kommer i skymundan av alla andra plagg! :)
Men säger bara OMG....!



Vet att ni säkert känner att jag pepprar er med mode, speciellt från D&G men de är för att de är grymt snyggt och de är snart vår och mina modegener typ skuttar av lycka!
Som jag nämnt tidigare D&G dom är lungt grymmast dena här säsongen och dessa kreationer är mums!


Pics!

Nu är jag nybadad o fräsch! Dansen va grymt kul men har praktiskt taget ont i varje del i kroppen, man är waaay to otränad!
Men nu ska jag kolla vänner (woow big suprise!) men de är kul så hörs imorrn!


Oh no she did not just do that!

Eller?

Tja! Mitt namn e roger!

Sooft!!!!!!

Shit va trött jag vart, jag gliiiiider....



D&G Spring 2011 Menswear!

Vet att de är D&G igen men det här är vårkollektionen så de är ju lite mera tillgängligt men de är ändå så grymt snygg! Asså älskar't de är bara så grymt snyggt! D&G har verkligen lyckats denna säsong! :) Tänkte slänga upp lite bilder från deras vårkollektion fast för kvinnorna och till det säger jag bara OMG...

Men här är männens vårkollektion!


Kärlek!


Dance!

Nu ska jag springa till bussen och åka till dansen idag ska jag pröva på Mix it och showjazz så får vi se hur död man är ikväll när man kommer hem, kanske bloggar nått då vet inte får helt enkelt se :)


NU SKA VI DANSA SÖNDER DANSGOLVET!

vänta


Vänta sa du att jag va snygg?

Men de är ju klart har ju på mig min Marc Jacobs tröja!

Acne Fall 2011 Menswear

Vet att de blir mycket mode just nu men för er som inte fatta det så är det något jag brinner för och därför vill jag visa alla dessa snygga saker! :)

Men lovar att trappa ner på det eller aa tror de hahah ;)
Det här är från Acnes kollektion och jag måste säga att när man får sånna "enkla" saker att bli snygga då har man lyckats!














Minnen <3

Uncle Kracker – Follow Me - Explicit LP Version

Säger bara minnen :)


Lektion

Snart börjar min lektion...
Men skolan är ju kul, antar jag. Ursh är inte alls pepp idag den där snön förstörde mitt hår som jag för engångsskull valde att fixa imorse... Fast måste säga att den nya hårsprayen håller ganska bra ändå :) Men ändå :( typ haah! Jaa nu börjar jag som sagt snart o är inte pepp!


Dans

Nu ska jag iväg o köra lite disco! Har längtat som fan! Får se om jag bloggar när jag kommer hem sen! :)
Annars ha det!


Ska dansa med mina dansstövlar!

P L U G G


Gjorde en liten miniserie som ska påminna mig själv ett och annat!




Måste!

Studera!

Om jag vägrar kommer fiskarn o drar bort mig från datan!


Canali Fall 2011 Menswear

Inte lika färgglatt som D&G cola kollektion men säger bara en sak:
GE MIG VÄSKORNA!! NU TACK!




Mums!

Ge mig kläder när vi ändå håller på!





Beyoncés nya parfym

För er som inte riktigt är uppdaterade så har Beyoncé släppt ny parfym!Den tror jag kommer lukta väldigt gott och reklamen ser fett fresh ut! :)
visserligen lär jag få vänta i hundra år innan jag kan lukta på den eftersom den andra kom typ 2 år efter den släppts...
Men vill ni veta nått kul som stör mig otroligt myckart var att jag åkte hem den 11 från New York och parfymen kom till Macy's (världens största varuhus!) den 15de... FAIL!


Den nya parfymen ska lukta passionfrukt, blodapelsin och något exotiskt som brasilanskt körsbär... Låter som en lyckad kombo tycker jag!



Uppsats

Sitter på svenskan och ska skriva uppsats har bestämt mig för att skriva om hur unga blir påverkade av median speciellt mode/skönhet :)
Så satt och kollade runt på nätet och hittade denna artikell:

http://www.aftonbladet.se/wendela/article8452207.ab
 BMI-LÄXA I Johanna Karlssons mattebok på internet fanns uppg
Som handlar om en klass som fått i Matteuppgift att räkna ut sitt BMI vilket hon på bilden och flera andra i klassen tyckte kändes fel och vägrade göra uppgiften, själv tycker jag att de är helt fel eftersom det kan öka till att flera i klassen börjar tänka på sin vikt och vad som är normalt... Men men vi alla tycker olika :)

Btw tycker bruden e riktigt het!

LÄS HÄR!

Cola!





Jag må ha klagat på priserna igår, men dom här är ju asgrymma! Dom kommer då i från cokestore.com och de är minikylar hur coolt skulle de inte vara att ha en sån hemma nu till sommaren? den blir din för 199.99 dollar vilket är ca 1400 kr och sen frakt... MEN ÄNDÅ! :D Fett coola har inte bestämt mig för vilken jag tycker mest om så fick bli båda!

Kväll







Nu ska jag hoppa i badet så att den där konstiga lukten försvinner... tror dom kallar det svett nu för tiden.
Sen efter det ska jag fixa mina ögonbryn sen blir de kolla film eller kolla på vänner har inte bestämt mig än..
OCH CHIPS SKA JAG ÄTA! Fett gott.

Juste nästa vecka är det öppet hus på Edge dansstudio så vet inte om de blir så mycket bloggande eftersom jag har så mycket dansade att dansa av mig så vi får se, och bloggdesignen går segt jag vet... men den som väntar på nått gott..


PUSS!

okej?



Jag minns att jag skrattade när youtube föreslog för mig att jag kanske tyckte om gaga och att jag skulle gå med i hennes kanal.
Men justin bieber, sen när skulle jag vilja lyssna på den lilla pojken? :O
NIEN!!!! YOUTUBE HAR FEEEL!

julpynt



Vill bara påpeka att jag nu är inne på cokestore.com och kollar runt så går jag in på sale och hittar denna fina julpynt, som jag förövrigt hittade i New York och vart jätteglad och köpte den för 2,99 dollar alltså typ 20 spänn, men på cokestore.com vill dom att man ska betala 9.99 dollar plus framkt! de är alltså 70 spänn plus frakt.. ILLA!
Jag e nöjd med mitt inköp helt klart :D


M:ode

När pengarna rullar in som dom ska så vill jag klicka hem dom hära pläggen i från Modekungen!


349 :-

699:-

Jag har vart en dålig människa

Jag såg nu i all hast när jag kollade igenom bloggen att jag inte har lagt upp bilder på det jag köpte i New York som jag var tvärsäker på att jag gjorde för längesen!

Men bättre sent än aldrig! :))


Såå för den som inte vet så vart de ynka 14 tröjor i new york..

Men vart ju även 2 par kalsonger en halsduk och en väska!

Sen köpte jag 5 par skor! mina favoriter är de blå marc jacobs stövlarna!

Sen lite övrigt med bla, godis, muggar, tidningar, julgranspynt o magneter och lite presenter!

alltihop! Men nu ska jag gå och leta reda på mina tidningar som jag inte minns vart jag lagt dom!

D&G! Fall 2011 Menswear

Kollade igenom D&G kollektion säger bara GE MIG ALLT!!!! Kläder, glasögon, skor ALLT!! D&G valde att sammarbeta med cola, alltså inte cola light utan vanlig cola!
Anledningen till det var helt enketl "Enjoy coke!"
Låter bilder tala för sig själva för kläderna är så grymt snygga!!!




























HÄR ÄR MIN ABSOLUTA FAVORIT SOM JAG BARA SKULLE KUNNA HOPPA I KLÄDERNA DIREKT!


shopping

Har kommit på att jag är urusel på att visa vad jag har köpt på senaste tiden så här får ni lite bilder på en väska jag köpte förra veckan och ett par byxor jag köpte igår!  :)


Väska från blå 350 :-

baksidan

insidan e de inget fel på!

REA på weekday!

Jeans för 100 riksdaler!

Mumin - japanskt?



Visste inte att den va japanskt tecknad... Och med de menar dom manga eller?

Igår fredag

Igår så var jag i skolan och sen direkt efter så åkte jag och Ellen hem till henne och åt bullar och så packade hon eftersom vi skulle hem till mig :)

När vi kom hem till mig åt vi middag och sen satte på oss massa kläder eftersom vi bestämde oss för att åka pulka (plastsäck) ! :)
Så ut i backen far vi och nu dagen efter har jag så himla ont i rumpan så de står härliga till! Asså de gör verkligen sjukt ont hahaha! men men sen efter det gick vi hem till mig och kollade på förtrollad sen typ somnade jag och jag vet inte riktigt vad Ellen gjorde...




lantiiiis

dör



Asså de är såååå jävla roligt så jag dör! Hela klippet är bäst men jag typ avlider efter 1.25!!!! Asså fyfan kolla! :D

Namnsdag

Glömde skriva att jag har namnsdag dag!! :D

Och vi har ju en sån där rolig tradition att man får paket när man har namnsdag så när jag kom hem idag låg det ett paket på sängen med vax och två vita t-shirtar i som kommer bra till hands just nu!! :)



Men nu ska jag kolla på vänner :D

Skyltdocksdag

Idag så var jag först på sjukhuset och allt va bra och så vilket är bra! :)
Sen efter det gick jag till min lunch vilket innebar en hamburgare på McDonalds med Ellen, efter det va de en genomgång på någon tråkig lektion som jag inte kan namnet på, sen gick jag och Ellen o shoppade och sen bar det hem för min del och jag kollade på vänner innan jag begav mig till kyrkans ungdomsgrupp :) Där vi inte gjorde ett piss idag :D

Men det roligaste idag var endå när jag Ellen och två av mina lärare fick i uppdrag att gå och hämta två provdockor (som står i skyltfönstren ni vet) på indiska, så vi gick dit och plockade isär dom och skulle gå tillbaka och allt va frid o fröjd för utom folks blickar hahah! Asså fick så många konstiga blickar av sånt vilket kanske inte va så konstigt eftersom man gick med provdockor på stan men ändå..
Sen va de två tjejer som började asgarva om de va för dockorna eller för att de kommit värsta vindpusten och delat på min lugg och jag inte kunde göra något åt det vet jag faktist inte...


okej lite läskigt..

POSE!


sover

Nått stämmer inte med mitt liv sen igår så har jag vart astrött! Så igår kväll somnade jag vid halv 8 vaknade vid ahlav 9 och bestämmde mig för att gå och lägga mig då så fick jag se hur länge jag sov och jag sov enda tills jag skulle up....

Sen idag nu så somnade jag typ vid halv 6 vakande nu är sjuuuukt trött och har förövrigt vart trött hela dan fast jag typ sovit 11 timmar..

Shit jag okrar inte dels för jag är för trött för det men för att de låter så jobbigt... nej nu ska jag bada PEACE OUT!

Soft..

Skolan va tråkig hahaha oväntat men efter skolan så gick jag och Ellen och mötte upp Matilda Kardell min fina vän.
Sen drog vi hem till mig och käkade chips som Matilda bjöd på och så åt hon nudlar! :)
Vi kollade på massa roliga Youtubeklipp och även lite pensionärs jävlar hahahah den serien <3
Men nu är de snart mat så kanske hörs ikväll!



Matilda lyckades som vanligt <3

Pof

Ändringar i schemat vilket betyder att vi nu ska ha tre timmars Projekt.. inte nog med det vår lärare sofi är sjuk så vi måste han det med Lars han som är sååå duktig right ;)

Men men skit samma här har ni lite saker som jag verkligen vill köpa just nu!!! VILL HA :D

William Grandpa SEK 499, Elvine - NELLY.COM
Tröja från nelly

Badbyxor från hm!

Till par från hm!

Och denna ring från topman!



Seee yeah later aligator!

sjuk

idag har jag vart sjuk hela dagen tjoho asså..
så har bara legat i sängen och vart allmänt skabb och kollat på vänner men de är kul de :)
Imorrn lär de väll bli skola igen så då är de bara att köra på!
Juste har köpt nytt hårfixelix som jag ska testa imorrn så vi får se om de blir bra eller inte :D


Men ska fortsätta kolla på vänner nu och p.s jag suger på att fixa min blogg!

Söndag


I'm so hot!

Hahaah ska fixa bloggen.. SNART! :D

Yees

Sitter i skolan och jobbar med projket konstnär är väll helt okej kul men njae lite segt!

Men nu har jag iallafall bestämt mig att jag ska föröska fixa om designen på bloggen till slutet av veckan men får se om jag hinner men snart blir de ändringar!! Sen undrar jag ifall någon vet hur man fixar på bloggen så att man kan likosm byta sida för man kan bara se som en sida på min blogg inga "äldre inlägg" liksom så någon som vet hur :)??

Giraffer e fina!

Skola

Idag var de första dagen för mig i skolan eftersom jag va hemma igår och tog de lungt :)
Jag jobbade inte så mkt satt mest o pratade om New york med Ellen :D:D:D:D

Sen efter skolan åkte ja o Ellen hem till mig och typ kolla va jag hade shoppet, sen städade jag lite o nu sitter jag här...
Vet inte om jag orkar ladda upp massa bilder på new york här får se om jag orkar göra de hahaha lat kille...
Men imorrn blir det skola sen vet jag inte men nu e jag trött hahaha så ska nog faktist sova snart ;)!


poppis?


känner mig poppis efter att jag vart borta i fem dagar o de typ är 5 nya meddelanden och över 20 händelser :D:D:D:D:D:D typ ja

hemma

har precis kommit hem och till det inlägget tidigare säger jag bara att jag bjuder på för jag e för trött för att orka bry mig.. jetlag <3

Hämnd...

Jonas har åkt till New York och lämnat lilla Ellen helt ensam här i Sverige... Inte okej! Därför tänkte jag visa hans riktiga gulliga sida med dessa fina bilder ;)

 


Puss och Kram


dagens

Idag har jag växlat lite pengar sen packat också! :D Sen hann jag med en snabbfika på stan med Hanna och VIlma så mysigt och gott så :D Sen efter detv träffade jag Ellen en snabbis Jonas like! :D



Ska kolla Ugly betty nu måste sova tidigt ska upp 6 imorrn... taggad..
Tror inte jag hinner blogga imorrn så hejdå sverige säger jag nu ifall att! :D Sen får jag se om jag hittar någon data i USA annars hörs vi när jag kommer hem :D

Hon är ju grym <3



Beyoncé har slagit rekord! WOHO!
Ni vet dvd skivan I am world tour, de är den musik dvdn som sålts mest under hela 2010 och vill bara påpeka att de kom ut i slutet av november och att bland annat Michael Jackson har släppt en musik dvd men självklart så slår Beyoncé honom också <3
 YOU GO GIRL!

http://perezhilton.com/2011-01-03-beyonce-i-am-world-tour-dvd-outsells-all-other-concert-dvds-in-2010
Länk för dom som inte tror mig ;)

New York



Idag ska jag packa och ta det lungt eftersom jag åker till New York på torsdag så jalla bye! TAGGA!

Hahahaha avlider



hahahaha Jonas humor på hög nivå.. HAHAHAH ASSÅ SHIT SÅ ROLIG!

Så sant... HAHAHAH!!!

Spotify <3



Så här ser fan en bra spotifylista ut asså <3 älskar mina top 20 lyssnade låtar :D ska nog fan spara ner dom som typ bäst ever eller nått! :D Min musiksmak äger <3

Stockholm idag!

Var i Sveriges kungliga huvudstad idag med drottning Ellen!

Vi åt gott och jag försöker ju spara pengar till New York så vart bara en tröja idag fett stolt jao! :D



Tröja från Zara 129:-

Nyår!

Här har ni bilder från nyår!


fixelix på G!

Matilda is doing what?

Tjusiga

Tjolahopp!

Hannah the boss!

Ellen is happy Martin med i guess..

Eyy say what?

2010 snart över :(

NYTT ÅR BABY!


Fierce!

Ellen tog tydligen kort när jag sov... trö[email protected]

RSS 2.0