Student

Imorrn ska en jävla massa studenter fira en utav deras största dagar i hela deras liv! Själv får man vänta 1 år, men jag klagar inte! Idag har det vart en lugn dag i skolan, dock har jag stressat runt för att hitta massa presenter alla dessa studenter ska ha, men de flesta är klara! Är bara 1 kvar nu som jag ska fixa ikväll :)
#killensomtrorhanharettenormtsvallsomdinglaromhanlutarsigliteåtsidan

Galen helg

Började i fredags med att jag firade min kompis Winta, därefter åkte jag och Matilda in till stan för att gå på BJ. Självfallet var det 20-årsgräns vilket vi kom på 5 minuter innan vi skulle gå in, men vi bestämde oss för att testa! Och efter lite gnäll, tjat och yttligare lite smicker till vakten släppte han in oss hahaha bästa som hänt! Sen så köttade vi BJ hela kvällen och jag ramlade in i sängen runt tre!
Igår var jag iväg och firade mina två fastrar som precis fyllt år! Ypperligt trevligt måste jag säga, föutom bowlingen som inte gick så bra.... Men vi käkade gott och hade det jättettrevligt! Sen drog jag vidare till Williams för att möta upp bland annat Martine och Hedvig, vi var där ett litet tag och senare tog vi oss till Saluhallen! Kul var det där med måste jag säga, dock var vissa Dj:s lite smått bittra! Men det förstörde inte min kväll :) Så var där och hade megakul tills de stängde, nu ska jag fixa med lite skoluppgifter och sen bara ta det lugnt! Puss hej

RSS 2.0